Facepalm. Big time!

  • 2

Ive been privating (mcm pelik word ni) my blog for almost two weeks. Ke a month ntah.
Kengkonon nak hapgred gittew.
Tapi semangat semacam biasa sehangat-hangat roti telur di re-heat dalam microwave.
Hanyalah sementara.
Bila datang balik mood, barulah membuntangkan mata cari segala punca coding mak nenek itu ini.
Okey dah setel susun atur layout.
Sekarang masa untuk susun atur post blog pulak.
Dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
Terjadilah seperti gambar di atas.
Ya ampun, maha dahsyat kebengongan serta kebudak-budakkan sungguh lah izhar halqi.
Jelas terang dan nyata.
Maka untuk mengurangkan tahap facepalm yang bakal jadi wallpalm,several post has been drafted.
Bukan deleted but just being drafted.

Orang kata adanya benda yang lama itu bersebab.
Supaya boleh cermin balik who you were before and what you have become today.
Memang btol. Saya setuju!
When i see kids nowadays, (ecewah gaya cakap macam nenek2..wuwuwuw) macam, eh ak dah buat dah bende2 tu dulu.
Takpon menjerit dalam hati "xyah nak poyo sangat boleh x?"
Yelah satg cakap kuat2 dikatanya gila.
Tak kenal x ape tetibahhhh nak kata org poyo.
Kau dah kenapa. Gittew.<--- trend bebudak skg..urban katanya..lulz...
Kbai nak sambung baca post lama sambil tepuk dahi ayoyo amma yennaporenggeyy!


2 comments:

Yeyen said...

Hey hey!

Lama tak masuk blog ni. Adakah orang sama pemilik link ni? Sebab aku tengok macam ada unsur-unsur najwa disini. Hahaha.

Cantik la blog ni. Esp yang bulat-bulat belah kiri ni.

Hafidzah Halim said...

hahaha! hye yeyen!
camne lak unsur najwa?
sebab kaler pink ke? hahaha... fine nnti ak tukar kaler hitam kikiki..
wae nye blog awesome gile..
blog ko pon...kikiki
bulat2 template sedia ada..hahahaha!